Een nieuw schooljaar

/, Actueel/Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar

De scholen in Nederland zijn allemaal weer gestart. Dat betekent dat ook de zelfstandige trainers van het Netwerk Onderwijsadviseurs weer op verschillende scholen zijn te vinden. Onze trainers staan zelf voor de klas, zijn teamleider of werken fulltime als trainer en coach op verschillende scholen. Scholen voor voortgezet onderwijs en opleidingen in het mbo kunnen bij de zelfstandige trainers van het Netwerk Onderwijsadviseurs terecht met vragen rond onderwijs en organisatieontwikkeling. Wij geven advies, training en scholing passend bij uw vraag. 

Om elkaar te inspireren en van elkaar te leren komen we regelmatig bij elkaar. Op de foto staan van links naar rechts Kitty van Dijck, Otto de Loor, Lambrecht Spijkerboer, Marieken Pronk, Johan Keizer, Masja Mesie, Jannet Marechal, Valentina Devid en Dustin Dijkstra tijdens onze eerste bijeenkomst van dit schooljaar. 

We organiseren conferenties en geven trainingen op basis van het het principe ‘teach as you preach’. We coachen schoolleiders en docenten als onderdeel van hun loopbaanontwikkeling. Met docenten, leidinggevenden en bestuurders werken we aan duurzame vernieuwing. Dit doen wij altijd ‘op maat’, op basis van de leer- en ontwikkelingsvragen van docenten en leidinggevenden. Mocht je benieuwd zijn naar ons aanbod, neem dan een kijkje op http://www.netwerkonderwijsadviseurs.nl of de eigen websites van de trainers.

By | 2020-01-09T10:43:02+00:00 September 9th, 2019|Aanbod, Actueel|0 Comments

Leave A Comment