Trots op havo

/, Conferenties/Trots op havo

Trots op havo

Het Havoplatform organiseert in samenwerking met ATOA het havocongres ‘Trots op havo’. Dit congres is bedoeld om het havoonderwijs onder de aandacht te brengen. Het Havoplatform en ATOA streven naar beter havo-onderwijs. Meer leerlingen meer leren, dat is waar het om draait. Havoleerlingen zijn gebaat bij enig maatwerk, maar hebben tegelijkertijd ook behoefte aan sociale (ver)binding en kunnen moeite hebben met het maken van keuzes. Het aanbod van het havocongres 2020 is gericht op de vraag ‘hoe kun je meer havoleerlingen meer laten leren’? Wat betekent dit voor de manier waarop
je leerlingen begeleidt en coacht, wanneer de hoeveelheid keuzes voor de leerling toeneemt?

Meer informatie

By | 2020-01-09T11:05:07+00:00 November 1st, 2019|Actueel, Conferenties|0 Comments

Leave A Comment