Trots op Havo 2020

//Trots op Havo 2020

Trots op Havo 2020

ATOA organiseert in samenwerking met het Havoplatform jaarlijks het Havocongres ‘Trots op havo’. Dit congres is bedoeld om het havoonderwijs beter onder de aandacht te brengen. Het Havoplatform en ATOA streven samen naar beter havo-onderwijs.
Het congres wordt georganiseerd voor scholen met havoafdelingen en/of categorale havoscholen. Maar ook de input van dezelfde doelgroep wordt tijdens het congres ingezet. De congresorganisatie heeft oog voor praktische zaken die op scholen leven en beleidsontwikkelingen De congresdeelnemers worden geïnspireerd met workshops, lezingen, thema-wandelingen en good practices. De deelnemers gaan na een congresdag naar huis met informatie, als ideeën. Tevens is het congres een moment ideaal netwerkmoment waarop deelnemers kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen waar het gaat om goed havo-onderwijs. Deskundige en bevlogen sprekers delen hun ideeën, onderzoeksresultaten en ervaringen met schoolleiders, mentoren, docenten en ook leerlingen op interactieve wijze.

http://www.havocongres.nl

By | 2020-12-08T10:01:23+00:00 February 6th, 2020|Conferenties|0 Comments

Leave A Comment