Nationale Gymnasiumdag naar 1 okt. 2020 !

//Nationale Gymnasiumdag naar 1 okt. 2020 !

Nationale Gymnasiumdag naar 1 okt. 2020 !

Ook dit jaar is er weer de Nationale Gymnasiumdag. De dag was op 26 maart gepland, maar zal verplaatst worden naar 1 oktober 2020 vanwege de Coronacrisis! Heeft u belangstelling voor deze dag? Stuur dan een mail naar info@nationalegymnasiumdag.nl.

Een dag waarop docenten en schoolleiders van de zelfstandige gymnasia en van de scholengemeenschappen met een gymnasiumafdeling elkaar kunnen ontmoeten. Om na te denken over onderwijskundige kwesties, over hoe wij onderwijs maken waarmee we het beste, het ‘gymnasiale’ uit onze leerlingen halen. Waar we onderzoeken hoe we hun talenten en capaciteiten het best kunnen laten ontplooien, hoe we ze intellectueel uitdagen en creatief, kritisch en flexibel kunnen laten nadenken. Maar er is deze dag ook ruimte om na te denken over de mate waarin ons onderwijs waardengedreven is, waarbij naast het overdragen van kennis ook aandacht is voor het welbevinden van leerlingen en waarden als empathie, verantwoordelijkheid, integriteit en authenticiteit.

By | 2020-12-08T10:00:49+00:00 March 6th, 2020|Conferenties|0 Comments

Leave A Comment