Geen congres wel een magazine

/, Conferenties/Geen congres wel een magazine

Geen congres wel een magazine

ATOA werkt momenteel met Phanatique, René Raap en het Havoplatform aan het samenstellen van een magazine. We willen u graag weer ontmoeten een het congres organiseren, dusdanig dat we elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren. Door de COVID-19 situatie, zien wij geen kans om een hoogwaardig congres te organiseren. Maar we zitten niet stil. Terwijl u de school draaiende houdt met het best mogelijke onderwijs, stellen wij een magazine voor u samen. Dit magazine zal begin februari verschijnen. In het magazine vindt u onder andere de volgende thema’s:

  • praktijkgericht vak op de havo
  • formatief werken
  • differentiatie
  • onderwijs op afstand
  • coaching

Wilt u dit magazine ook ontvangen? Dat kan, ga naar www.havocongres.nl/2021

By | 2020-12-08T09:58:38+00:00 December 8th, 2020|Actueel, Conferenties|0 Comments

Leave A Comment