Over ons 2022-12-22T20:41:15+00:00
Loading...
Johan Keijzer
Johan Keijzer
Werken vanuit aanwezige kwaliteiten en deze uitbouwen, mensen naar elkaar laten luisteren en met kleine ingrepen grote effecten behalen is belangrijk in mijn werk.
Jannet Marechal
Jannet Marechal
Ik train en coach schoolleiders en docenten met diverse vragen. Ik kijk met scholen naar leren vanuit het onderscheid oppervlakkig leren en leren met diepgang.
Lambrecht Spijkerboer
Lambrecht Spijkerboer
Teach as you preach; de training is pas geslaagd als de leerlingen er iets van merken.
Kitty van Dijck
Kitty van Dijck
Ik geef pedagogische- en didactische trainingen in het VO, MBO, HBO en praktijkonderwijs. Mijn trainingen zijn altijd afgestemd op de vraag van de school.
Masja Mesie
Masja Mesie
Ik verzorg trainingen gericht op de taalvaardigheden, op het gebied van differentiatie, het gebruik van ICT in de lessen en op het gebied van toetsing en examentraining.
Clasine van Dorst
Clasine van Dorst
In mijn trainingen ga ik voor vernieuwing met behoud van het goede. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ‘nieuwe’ lesactiviteiten haalbaar zijn qua voorbereiding.
Dustin Dijkstra
Dustin Dijkstra
Ik begeleid docenten bij het ontwerpen van lessen en projecten. Lessen en projecten waarin leerlingen actief en betrokken leren en efficiënt gebruik maken van ICT.
Otto de Loor
Otto de Loor
Ik train, coach en adviseer directie, team- & sectieleiders, docenten, mentoren v.o. &
educatieve instellingen op basis van eigen leer- en ontwikkelingsvragen.
Marieken Pronk
Marieken Pronk
Ik heb ruime ervaring als docent Nederlands in het vo. Daardoor ken ik de praktijk van de scholen en de daarmee gepaarde frustraties en juichmomenten.