Dustin Dijkstra 2019-09-04T12:21:49+00:00
Loading...
Naam

Dustin Dijkstra

Email d.dijkstra@netwerkonderwijsadviseurs.nl

Telefoon

06 55 33 15 82

Website
twitter.com/dustindijkstra

Naast mijn werk als zelfstandig trainer/consultant verbonden aan het Netwerk Onderwijsadviseurs ben ik op een school voor voortgezet onderwijs docent aardrijkskunde in de onder- en bovenbouw en innovator/ICT-coördinator. Ik begeleid docenten bij het ontwerpen van lessen en projecten. Lessen en projecten waarin leerlingen actief en betrokken leren en efficiënt gebruik maken van ICT. Een goed gekozen combinatie van een onderwerp, een werkvorm en ICT kan het leren van de leerling verdiepen. Welke werkvormen kun je daarvoor inzetten? Welke apps of webtools kun je gebruiken? En hoe kun je leerlingen op een hoger niveau laten leren? 

Mijn expertise ligt op het gebied van ICT en leren. Ik heb verder ervaring met het verzorgen van teambijeenkomsten over OBIT,  mentoraat,  differentiëren, formatief evalueren en activerende didactiek. De afgelopen jaren heb ik mij vooral beziggehouden met het ontwerpen van leerarrangementen, het begeleiden van tabletklassen en het geven van inspiratiesessies ICT en leren en workshops formatief evalueren.

Ik werk graag samen aan uitdagend en betekenisvol onderwijs. Wil je meer weten of over bepaalde onderwerpen eens van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met mij op met behulp van de contactgegevens op deze pagina.