Over ons 2018-06-26T23:37:15+00:00
Loading...

Scholen voor voortgezet onderwijs en opleidingen in het mbo kunnen bij het Netwerk Onderwijsadviseurs terecht met vragen rond onderwijs en organisatieontwikkeling. Wij geven advies, training en scholing passend bij uw vraag.

Als netwerk van zelfstandige professionals werken wij als adviseur, trainer en coach in het onderwijs. Al jaren trainen en begeleiden wij docenten en leidinggevenden. We organiseren conferenties op basis van teach as you preach. We coachen schoolleiders en docenten als onderdeel van hun loopbaanontwikkeling.

Met docenten, leidinggevenden en bestuurders werken we aan duurzame vernieuwing. Dit doen wij altijd ‘op maat’, op basis van de leer- en ontwikkelingsvragen van de klant.

Ieder van ons is ooit na ruime leservaring in vo of mbo bij APS gaan werken. APS is per 1 mei 2016 gestopt. In het Netwerk Onderwijsadviseurs blijven wij onze deskundigheid in motiverend onderwijs inzetten. Deskundigheid rond een rijk palet, zowel diep als breed.

We werken altijd conceptgestuurd aan de praktijk van alledag en gebruiken daarbij de resultaten van onderwijskundig onderzoek . En dat willen blijven we doen. We kúnnen niet anders en we willen niet anders.