Let’s go viral!

//Let’s go viral!

Let’s go viral!

Op 11 juni organiseert de Talengroep de studiemiddag “Let’s go viral” , verrassende opdrachten bij simpele YouTube-filmpjes (Nederlands en mvt). Tijdens deze studiemiddag maak je kennis met de werkvorm ‘videotelling’, waarbij je een YouTube-filmpje inzet om je leerlingen te verleiden om te reageren in de doeltaal. We laten stap-voor-stap zien hoe je een les kunt ontwerpen rond een bestaand viral YouTube-filmpje. Daarnaast verzameling handige bronnen en praktische tips voor de mogelijkheden om het doeltaalgebruik van leerlingen te stimuleren. Ervaar zelf hoe je op eenvoudige wijze van ogenschijnlijk simpele YouTube-filmpjes bijzonder ‘spannende’ spreekopdrachten kunt maken! Het is handig om een eigen device mee te nemen.

Meer informatie

By | 2018-11-01T10:59:23+00:00 May 17th, 2018|Aanbod|0 Comments

Leave A Comment